vineri, 25 noiembrie 2016

Importanța pentru sănătate a purtării inelelor cu cristale pe degete
Mâna dreapta este transmitatoare de energie, mâna prin care energia este eliberată, degajată, deci purtaţi bijuterii pe mâna dreaptă când doriţi o eliberare de energie negativă sau transmiterea energiei benefice spre altă persoană (mângâiere, alinare, dragoste, vindecare).
Cristalul va prelua surplusul de energie negativă care vă creează stări de furie, oboseală, mâhnire.
Mâna stângă este receptoare de energie benefică, deci purtaţi bijuterii pe mâna stângă atunci când aveţi nevoie de un surplus de energie pozitivă, de protecţie, de energizare, de activare, cel mai probabil permanent. Schimbaţi pe mâna dreaptă când simţiţi că energia dv. este în surplus şi se manifestă agresiv.
Degetul mare are legătură cu trupul fizic, deci e bine să purtaţi inele cu cristale cu efect asupra organelor interne, pentru o stare de sănătate mai bună. În planul sănătăţii, este conectat direct la sinusuri, ureche, rinichi, sistemul limfatic.
Degetul arătător are legătură cu planul conştientului, deci purtaţi inele pe acest deget pentru că influenţa cristalului să se resimtă în plan mental şi intelectual (gândire, judecată, raţiune, logică, decizie, studiu, învăţare, educaţie, cunoaştere). Este degetul orgoliului, al puterii, al impunerii asupra altora. În planul sănătăţii, este conectat direct la sistemul nervos şi colon.
Degetul mijlociu are legătură cu lumea emoţiilor şi a sentimentelor, deci e bine să purtaţi inele cu cristale specifice laturii emoţionale a vieţii. În planul sănătăţii, este conectat direct la creier, rinichi, limfă, glanda pineală.
Degetul inelar are legătură cu planul subconştientului, deci e bine să purtaţi inele pe acest deget pentru a primi mesaje din astral, pentru vise, intuiţie, presentimente, avertismente, eliberare de frustari, de anxietate, de temeri ce sunt ascunse în subconştient. În planul sănătăţii este conectat direct la aparatul reproducător, sistemul endocrin, hipotalamusul.
Degetul mic are legătură cu destinul uman, deci e bine să purtaţi inele pe acest deget pentru a aduce schimbări în destinul dv., pentru împlinirea propriului destin, pentru evitarea evenimentelor dure ale sorţii şi pentru atingerea menirii personale. În planul sănătăţii este conectat direct la inimă, intestin subţire, piept şi sâni.


Sursa: acvaria.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu