marți, 14 iunie 2016

REIKI: Cum se trimite lumină propriilor îngeri pt a le creşte puterea.
Reiki-ul, la fiecare iniţiere primită de dvs.,  făcută de dvs altora, vă aduce un nr. de însoţitori spirituali care pot fi ghizi, îngeri, arhangheli, serafimi, heruvimi, etc.
Îngerii dvs trebuie să aibă Lumină suficient de ridicată, iar armele lor trebuie să fie încărcate pentru a fi pregatiţi în orice moment să vă poată ajuta în terapie (orice terapie este şi o formă de  exorcizare). Prin Reiki se poate trimite Lumină îngerilor.
Trimiterea Luminii către îngeri se face la fel ca orice direcţionare în timp şi spaţiu (gr II) sau cu simbolurile DKM, CKR, SHK, HSZSN, DKM. 

Un comentariu:

  1. Buna ziua. Presupun ca tot 10-15 minute...va recomand si va rog sa oferiti intotdeauna si detaliile concrete de executie a tehnicilor propuse in cadrul subiectelor de pe blog.Altfel informatia va ramane strict la nivel teoretic..revenind la subiectul acestui articol, nu mi se pare cea mai fericita alegere pt titlu! Poate pt a creste puterea conexiunii noastre cu ingerii..asa da..am citit si eu cartile domnului Argesanu si nu cred ca s-a exprimat corect in acest caz..si nu e vorba de/doar de arme ci de a le oferi ingerilor , marindu-ne Noi conexiunea cu ei, posibilitatea de a interveni in orice context nu numai "la cafteala" 😀...parerea mea..si va multumesc frumos pt raspunsul clar dat la articolul cu juramintele..O zi frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere