vineri, 20 mai 2016

SEMNIFICAŢIA ŞI ÎNTREBUINŢAREA CULORILOR LUMĂNĂRII
ALB. Este pentru curăţare. Folosiţi albul pentru a purifica o suprafaţă sau un eveniment. Albul este spiritual. Aduce liniştea mamei şi fătului în timpul sarcinii.
AURIU. Aduce o soartă buna şi noroc. Aduce înţelegere profundă.
MOV. Împrăştie negativitatea. Reduce paranoia. Ajută la înlăturarea obstacolelor. Înalţă spiritual.
VERDE Creşte încrederea în sine. Este folosit pentru a atrage banii. Echilibrează si vindecă energiile. Creşte vitalitatea şi rezistenţa.
MARO Pentru evitarea evenimentelor rele. Opreşte situaţiile de criză. Folosit pentru agricultură. Ajută la găsirea obiectelor pierdute. Cu cât este mai intensă culoarea cu atât mai intensă este vibraţia.
PORTOCALIU. Linişteşte crizele nervoase. Folosit pentru situaţiile juridice. Culoarea se foloseşte înainte de a crea ceva , cum ar fi un cântec, un tablou etc. Este culoarea “atracţiei”. De asemenea e folosită pentru toleranţă spirituală.
LAVANDĂ. Calmează, linişteşte vibraţia. Aduce înţelegerea profundă a interpretării viselor.
ROZ. Atrage iubirea. Prietenie puternică. Atragerea sufletului pereche. Afecţiune.
ROŞU. Pasiune şi sexualitate. Vitalitate şi curaj.
ALBASTRU. Are un efect de “răceală”. Linişte sufletească şi contemplaţie. Ascuţime mentală. Frecvenţă spirituală ridicată.
GALBEN. Nemaipomenit pentru meditaţie. Îndeplineşte dorinţele.
GRI Folosit pentru claritate. Pentru o minte limpede în luarea deciziilor. Pentru a aduce gândurile subconştientului în conştient.
NEGRU. O culoare foarte puternică ce trebuie folosită cu cumpătare. Folosită pentru protecţie. Pentru a împrăştia orice. Opreşte supărările şi iritările din partea altor oameni sau lucruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu