miercuri, 11 mai 2016

Îngeri ce pot fi invocaţi pentru situaţii legate de iubire

Îngerul Requiel - Pentru desprinderea dintr-o relaţie dăunătoare

Îngerul Requiel are aura indigo sau violet închis. El este cel care îi ajută pe cei care au avut de suferit în dragoste din cauza unei relaţii abuzive sau distructive, pe cei care vor să se desprindă din dragostea pentru un partener abuziv, le dă putere să meargă mai departe, cu speranţa găsirii iubirii adevărate.

Îngerul Rafael – ajută la vindecarea inimilor rănite din dragoste

Îngerul Rafael are o mare conexiune cu inima şi sentimentele, corespunzând chakrei inimii. El aduce vindecarea, alinarea şi facilitează însănătoşirea inimilor suferinde şi a celor frânte din dragoste. Rafael te ajută să te deschizi din nou către iubire şi să te vindeci de iubirile dezamăgitoare, de cele care ţi-au făcut rău. Roagă-te lui dacă întâmpini probleme în a te desprinde de un trecut dureros. El facilitează şi schimbarea situaţiilor de viaţă.

Îngerul Adriel - Pentru aprofundarea dragostei

Îngerul Adriel este ocrotitorul relaţiilor de dragoste şi cel care contribuie la disiparea greutăţilor şi a obstacolelor dintre două persoane care se iubesc, facilitând uniunea acestora. El este cel care aprofundează legăturile de dragoste dintre doi oameni şi împiedică infidelitatea. El este cel care poate conduce o relaţie spre noi înălţimi spirituale. Se spune că este bine să îi adresezi o rugăciune acestui înger mai ales în zilele de luni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu