sâmbătă, 7 mai 2016

Echilibrarea tuturor domeniilor vietii cu Metatron.
Doreen Virtue.

Aseaza-te intr-un loc linistit si spune:
„Preaiubite arhanghel Metatron, te rog sa-mi purifici si sa-mi echilibrezi toate chakrele prin folosirea Razei tale Sacre de Lumina.”
Vizualizeaza apoi o raza de lumina alba stralucitoare care coboara asupra ta din cer si intre prin crestetul capului (chakra VII). Simte cum energia ei pura si plina de iubire iti umple intreaga fiinta. Constientizeaza cum aceasta raza de lumina se indreapta catre chakra I, o purifica, si observa cum lumina acestei chakre devine un rosu rubiniu. Apoi, se indreapta catre cea de-a II-a chakra, o curata, si aceasta devine de un portocaliu viu. Continua sa vizualizezi cum se indreapta catre chakra III-galben, apoi IV- verde si roz, V-albastru ca cerul, VI- indigo, VII- violet si alb.
Dupa ce ai terminat, multumeste-i lui Metatron pentru vindecare:
„Iti multumesc, preaiubite arhanghel Metatron, pentru acest proces de vindecare si purificare. Te rog sa continui sa lucrezi cu mine astfel incat sa elimin toate energiile vechi care ma mentin blocat. Sunt dispus acum sa imi accept lumian interioara si sa urmez calauzirea primita de la Dumnezeu.”
Cu cat vei lucra mai mult cu aceasta metoda, cu atat va deveni mai eficienta.

2 comentarii:

  1. Cred ca ar merge excelent aceasta meditatie dupa concentrarea pe sunetele create pentru deblocarea chakrelor de Ben Scott.Eu am incercat aceste sunete si am avut niste experiente uimitoare, iar apoi evenimente interesante in viata personala.Am simtit ca un cutit care se rasucea in manipura,iar in zona muladharei am vizualizat dintr-o data cum roata se misca in sens invers decat se invartea initial.M-am simtit foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru ca ne impartasiti din experienta dvs.!

    RăspundețiȘtergere