sâmbătă, 28 noiembrie 2015

CINCI Puncte de Aur ale corpului uman şi efectele lor 
Pe corpul uman sunt cinci  puncte numite de aur, care prin masarea lor frecventă se poate încetini procesul de îmbătrânire şi pot avea un profund efect asupra sănătăţii întregului organism. Sunt puncte importante pentru sănătate şi longevitate.

Acestea sunt cele CINCI puncte de aur ale corpului uman și efectele lor uimitoare:

1. Baihui (GV20)

Punctul de aur Baihui este situat în partea de sus a capului, cel mai înalt punct al corpului uman. Astfel, fiecare meridian uman yang se întâlnește şi formează o intersecție chiar în acest punct.
Metoda de masaj – Stând pe un scaun, cu spatele drept, masează cu o singură palmă acest punct cu mișcări circulare, în sensul acelor de ceasornic și în sensul invers al acelor de ceasornic, de 50 de ori într-un sens și de 50 de ori în celălalt sens, de 2-3 ori pe zi. Acest masaj stimulează circulația energetică și sporește energia yang în meridianul Du.
Metoda prin batere – Cu palma mâinii drepte se va bate foarte ușor acest punct de zece ori; aceasta metoda contribuie la relaxarea sistemului nervos și la eliberarea de griji și de stres


2. Yongquan (Kl1)

Din acest punct izvorăște energia rinichilor și apoi această energie circulă la nivelul întregului organism și de aceea, acest punct joacă un rol foarte important în sănătatea organismului.
Masarea zilnică a acestui punct crește energia vitală, starea de bine, sporește capacitatea sistemului imunitar de a preveni bolile.

3. Guanyuan (C 4)
La o distanță de patru degete mai jos de buric se află punctul Guanyuan, punctul ridicat al intestinului subțire; Qi-ul intestinal se acumulează la nivelul acestui punct și apoi se extinde la nivelul pielii și către alte părți ale corpului. Astfel, Guanyuan este locul cheie de cultivare a vieții, a energiei și a culegerii spiritului. Medicina tradițională chineză este de părere că acest punct are funcția de a cultiva Qi-ul original și de a regenera energia organismului.
Masarea acestui punct contribuie la reglarea funcției endocrine, la reducerea petelor de pe piele și la tratarea acneei.

4. Yin-Tang (EX-HN3)

Între cele două sprâncene este situat punctul Yin-Tang, unul din punctele de pe Meridianul Extraordinar. De către medicina tradițională chineză, acest punct este recunoscut pentru efectul de a limpezi mintea, de a lumina privirea si de a contribui la desfundarea nasului.
Masarea și tragerea acestui punct timp de câteva minute, zilnic, poate trata cu succes uscarea nasului, stimulându-se astfel creșterea producției de mucus și poate preveni rinita, răcelile și nu numai.

5. Tanzhong (RN17)


Acest punct este locul de adunare a Qi-ului pericard și este traversat de numeroase meridiane energetice. Acest punct poate ajuta la reglarea Qi-ului, poate contribui la deschiderea Qi-ului pieptului, poate opri tusea și poate trata astmul. Nu în ultimul rând, este important să precizăm că stimulează și circulația sanguină.
Cercetările medicale moderne, de asemenea, au confirmat faptul că stimularea acestui punct poate contribui la reglarea funcțiilor nervoase, poate trata în mod eficient astmul, palpitațiile, iritabilitatea și angina pectorală. În special persoanele care suferă de probleme de sâni ar trebui să maseze acest punct destul de frecvent.
Masează acest punct de aproximativ 100 de ori, aproximativ 2-3 minute.
Atunci când masezi acest punct, te rog amintește-ți – cu patru degete apropiate, masează ușor în sensul acelor de ceasornic, sau de sus în jos !


Purificarea câmpului şi Energizarea cu REIKIPurificarea câmpului şi Energizare cu REIKI
Sunt momente când simţiţi energia din jurul dvs este ceţoasă sau negativă. Sunt multe tehnici cu care se curăţă această energie.
Una dintre tehnici implică mişcarea Ki în jurul nostru în sens invers acelor de ceas şi a lăsa energia îndepărteze ceea ce este negativ sau nu este spre binele nostru.
1. Ţine mâinile la nivelul abdomenului, cu palmele în sus
2. Vizualizaţi Dai ko Myo ( folosiţi Cho Ku Rei la nivelul I sau II). Vizualizaţi
Energia Reiki venind peste tot corpul din cap până la picioare. Vedeţi-o ca pe o lumină albă.
3. Acum vizualizaţi în jurul vostru CKR tridimensional. Partea de sus a simbolului este deasupra capului. Energia începe se mişte în spirale în jos, invers acelor de ceasornic, pe măsură ce se înfăşoară vedeţi Energia Reiki îndepărtând blocaje, curăţând aura şi toată energia din jurul nostru.

CKR ca o spirală în trei dimensiuni
Repetaţi de 9 ori.
Vizualizaţi DKM stând deasupra chakrei coroanei şi coborând sub picioare. Vedeţi energia Reiki ca o ceaţă albă şi respiraţi în ea. Când expiraţi trimiteţi lumina afară către întreg universul.
Faceţi asta un timp şi apoi, la final, Gassho şi plecăciuni.

Energizare Reiki
Sunt momente când percepem nivelul energiei personale ca fiind scăzut. Tehnica care urmează este o cale de a creşte nivelul energiei personale şi a ne umple de Reiki. Este o cale minunată de revitalizare. Este de asemeni o cale de a mării sensibilitatea faţă de Reiki aşa încât dezvoltaţi canalul dvs Reiki. Este o tehnică care se face împreună cu cea de purificare.
Prima dată se execută tehnica de purificare
Apoi :
1. Ţineţi mâinile la nivelul abdomenului, cu palmele orientate în sus.
2. Vizualizaţi DKM (folosiţi CKR pentru nivelul I sau II). „Vedeţisau vizualizaţi energia Reiki cum vine în jos peste tot corpul. Vizualizaţi-o ca pe o lumina albă.
3. Vedeţi Reiki intrând în chakra coroanei şi începând se mişte în jos umplând fiecare moleculă a corpului. Lasaţi-o se mişte în cap, gât, umeri, în jos prin mâini. Lasaţi-o se mişte în jos pe coloana, umplând spatele, pieptul, inima, toate organele. Lasaţi-o între în şolduri, organele sexuale, picioare , genunchi, glezne şi tălpi.
4. Pe măsură ce se mişcă, vedeţi cum transformă tot ce este negativ sau nu înspre binele dvs în lumină. Pe măsură ce coboară, vedeţi tot ce nu este înspre binele dvs, se mişcă prin tălpi în afară şi se transformă în lumină dispersandu-se.
5. Vizualizaţi
partea de jos a tălpilor închizându-se.
6. Lăsaţi energia vă umple de jos în sus. Umple tălpile, picioarele, şoldurile, în sus prin trunchi, în gât, în jos prin braţe spre palme, şi în final în cap.
1. Menţineţi aceasta un timp până simţiţi umpluţi cu Energia Reiki.
2. Aşezaţi palmele în Gassho şi respiraţi natural, apoi lăsaţi energia radieze în afară în toate nivelurile câmpului dvs energetic.
3. Când aţi terminat mulţumiţi sursei Reiki pentru această energie de iubire.

Decretele Razelor Divine
Un decret este o decizie, un manifest puternic. Acesta este un mandat de la un fiu sau o fiică a lui Dumnezeu dat în numele prezenţei divine EU SUNT.
Decretele consolidează puterea luminii, a vieţii şi iubirii, care este în noi. Trebuie să fie îndreptate către Prezenta EU SUNT (sinele divin), precum şi la Christos (identitatea Cristică în noi ), precum şi fiinţelor extrem de evoluate cosmic. Acest lucru va conduce la creşterea de energie şi dragoste pentru a amplifica, la nivelul nelimitat de înţelegere, acţiunea decretului aşa cum se manifestă în lumea timpului si spatiului.
Mai mult decât atât, decretele sunt o afirmaţie pe care le puteţi comanda logic: prin lege cosmică, ideile exprimate în cuvinte trebuie să fie realizate atunci când se afirmă în numele Divinităţii şi cu autoritatea Razei Cristice.
Odată ce conştiinţa se extinde suficient, sentimentele cresc, gândurile sunt spiritualizate şi decretul devine melodie in inimă si suflet. Nici un cuvânt nu poate descrie sentimentul minunat de pace, bucurie, libertate şi fericire în acest moment. Puterea Decretului, al cuvântului vorbit, este deci, o metodă de realizare divină.

Decrete:

Maestrii recomandă să se repete în fiecare zi cu constiinta reală decrete referitoare la fiecare virtute ce invocăm. Imaginaţi-vă cum vă umpleţi cu orice culoare şi imaginaţi culoarea si fiecarei rază cum vă învăluie. Dacă nu se poate face cu voce tare şi în casa ta, să o faceţi în timp ce mergeţi la muncă, mental sau în timp ce faceţi alte activităţi.
Iniţial, decretul se pronunţă rar şi cu claritate, fară efort, până când veţi înţelege pe deplin semnificaţia si conţinutul său. Apoi, concentrează-te asupra ritmului şi începe să accelerezi.
Este important să respiri adânc şi în mod regulat, folosind puterea respiraţiei de foc a lui Dumnezeu pentru a proiecta lumină prin intermediul organismului şi apoi spre lume, pentru a binecuvânta întreaga viaţă cu magnetizarea si energia concentrată a lui Dumnezeu prin flacăra inimii tale.

Raza Albastră

1)
Eu sunt Voinţa lui Dumnezeu manifestată pretutindeni
Eu sunt Voinţa lui Dumnezeu incomparabil de perfectă
Eu sunt Voinţa lui Dumnezeu la fel de frumoasă şi corectă,
Eu sunt dornica generozitate a lui Dumnezeu pretutindeni.
Vino, vino, vino, oh Voinţă a Razei Albastre atât de adevărată,
Fă-mă şi menţine-mă ca şi tine întotdeauna radiant(ă)
Voinţă a Razei Albastre, a adevărului viu,
Flacară a Bunei Voinţe veşnic tânără, 
Manifestează-te, manifestează-te, manifestează-te in mine acum!
Eu sunt Voinţa lui Dumnezeu care preia acum controlul deplin,
Eu sunt Voinţa lui Dumnezeu, care este limpede pentru toţi,
Eu sunt Voinţa lui Dumnezeu, a cărui putere este supremă,
Eu sunt Voinţa lui Dumnezeu care realizează visul cerului.

2)
Eu sunt Raza Albastră.
Eu sunt Voinţa lui Dumnezeu. Eu sunt Voinţa.
Eu sunt CREDINŢĂ. Eu sunt ... DEZVOLTAREA CREDINŢEI.
Eu sunt PROTEJAT(Ă). Invoc pe preaiubitul ARHANGHEL MIHAIL, care cu sabia arzătoare a focului albastru, taie şi eliberează, taie şi eliberează, taie şi eliberează orice aparenţă de ataşament, orice aparenţă de legare, orice aparenţă de gândire negativă, orice aparenţă de frică, orice aspect de îndoială, şi mă protejează pe mine şi cei dragi.
Eu sunt PROTECŢIE PENTRU (denumeste pe cei dragi şi toate fiinţele care doriţi să le trimiteţi protecţie).
Multumesc Raza Albastră. Mulţumesc ARHANGHEL MIHAIL.

CER ACEASTA ÎN ARMONIE PENTRU TOATA LUMEA ŞI PENTRU ORICINE ARE NEVOIE, DE ACORD CU PLANUL DIVIN ŞI SUB HARUL GRAŢIEI ŞI MODALITATEA PERFECTĂ. Mulţumesc Eu Sunt că m-ai auzit.


Raza Galbenă-Aurie:

1)
Eu sunt victorioasa lumină galbenă-aurie, flacăra iluminarii înconjurată pe deplin în inima lui Dumnezeu care refuză să accepte orice concept de limitare pe motivul etern de a fi aici şi manifestată acum în cupa acestui moment.
Eu sunt iradierea victoriei care acoperă faţa pământului, înlăturând obstacolele prin puterea credinţei. Eu sunt flacăra iluminării care acoperă toate continentele, trezind oamenii din întreaga categorie socială din letargia şi somnul de secole la o cunoaştere vitală şi vibrantă de înţelepciune care transcende dogme, conştientizarea simţurilor şi a funcţiilor de personalitate, introducând prin ochiul acului firul luminii, a cărui cusătura a îmbrăcăminţii Domnului Creaţiei produce inălţare, completare, iradiere, purificare şi libertate pentru fiecare bărbat, femeie şi copil de pe această planetă.

2)
Eu sunt Raza Galben-Aurie.
Eu sunt INTELIGENTA lui Dumnezeu. Gândesc şi acţionez Inteligent prin inteligenţa lui Dumnezeu însăşi.
Eu sunt Intuiţie, Eu sunt DEZVOLTAREA Intuiţiei, o recunosc şi actionez în acord cu ea.
Eu sunt ILUMINARE. Eu sunt ÎNŢELEPCIUNE.
Mulţumesc Rază Aurie. Mulţumesc Arhanghel Jophiel.

CER ACEASTA ÎN ARMONIE PENTRU TOATĂ LUMEA ŞI PENTRU ORICINE ARE NEVOIE, DE ACORD CU PLANUL DIVIN ŞI SUB HARUL GRAŢIEI ŞI MODALITATEA PERFECTĂ. Mulţumesc Eu Sunt că m-ai auzit.

Raza roz:

Eu sunt Raza Roz.
Eu sunt ... DEZVOLTAREA iubirii divine. Eu sunt IUBIRE DIVINĂ.
Eu sunt Compasiune.
Eu sunt RAZA Roz pentru toate animalele de pe planetă.
EU Sunt fericire. Eu sunt bucurie. EU SUNT COMPLET(Ă) ÎN DRAGOSTE.
Mulţumesc Razei Roz. Mulţumesc Arhanghel Chamuel

CER ACEASTA ÎN ARMONIE PENTRU TOATĂ LUMEA ŞI PENTRU ORICINE ARE NEVOIE, DE ACORD CU PLANUL DIVIN ŞI SUB HARUL GRAŢIEI ŞI MODALITATEA PERFECTĂ. Mulţumesc Eu Sunt că m-ai auzit.

Raza Albă:

1)
Eu sunt Lumina Înălţării, Victoria care decurge liber,
Orice lucru bun, câstigat in final pentru eternitate.
Eu sunt Lumină, orice greutate dizolvată.
Mă ridic în aer;
Torn peste toţi cu puterea divină deplină
cântecul meu minunat de laudă.
Eu sunt Christos cel viu,
care este întotdeauna iubitor.
Înălţat acum cu puterea divină deplină
Eu sunt un soare arzător! (de trei ori)

2)
Eu sunt RAZA ALBĂ.
Eu sunt ASCENSIUNE ÎN LUMINĂ.
Eu sunt ... URCÂND, URCÂND, URCÂND ÎN INIMA CENTRALĂ a lui Dumnezeu, totul transmutat şi eliberat.
Eu sunt ... Ridicând conştiinţa mea deasupra planului dens.
Eu sunt ... Ridicând conştiinţa mea deasupra dificultaţilor mele.
Eu sunt puritate. Eu sunt bunătate.
Mulţumesc RAZEI ALBE. Mulţumesc Arhanghel Gabriel

CER ACEASTA ÎN ARMONIE PENTRU TOATĂ LUMEA ŞI PENTRU ORICINE ARE NEVOIE, DE ACORD CU PLANUL DIVIN ŞI SUB HARUL GRAŢIEI ŞI MODALITATEA PERFECTĂ. Mulţumesc Eu Sunt că m-ai auzit.

Raza verde:

1)
Eu sunt perfectiunea lui Dumnezeu manifestată în corp, minte şi suflet;
Eu sunt direcţia lui Dumnezeu curgand pentru a mă vindeca şi a mă mentine complet!
O atomi, celule, electroni în acest corp al meu,
fie ca perfecţiunea cerului să mă facă acum Divin!
Spirale de Integritate Christică mă înconjoară cu puterea sa;
Eu sunt Prezenţa suverană care comandă: Sunt lumina!
Eu sunt imaginea perfecta a lui Dumnezeu, corpul meu este plin de iubire;
Fie ca umbrele să fie dizolvate acum iar Porumbelul Alinării sa le binecuvânteze!

2)
Eu sunt RAZA VERDE.
Eu văd ADEVĂRUL în orice moment. Eu sunt Adevărul.
Eu sunt viaţa. Eu sunt învierea şi viaţa. Eu sunt LUCRAND PENTRU VIAŢĂ. Eu sunt viaţa.
Eu sunt sănătos. Eu sunt ÎN PERFECTĂ stare fizică, mentală şi spirituală.
Mulţumesc RAZEI VERZI. Mulţumesc Arhanghel Rafael

CER ACEASTA ÎN ARMONIE PENTRU TOATĂ LUMEA ŞI PENTRU ORICINE ARE NEVOIE, DE ACORD CU PLANUL DIVIN ŞI SUB HARUL GRAŢIEI ŞI MODALITATEA PERFECTĂ. Mulţumesc Eu Sunt că m-ai auzit.
Raza Rubinie:

1)
Eu sunt liber de frică şi indoială, eliminând toată sărăcia şi mizeria,
ştiind că acum toată provizia vine întotdeauna din partea Regatului lui Dumnezeu.
Eu sunt mâna Norocului lui Dumnezeu turnând comori de Lumină,
primind acum Abundenţă deplină pentru a satisface orice nevoie a vieţii. (de trei ori )

2)
Eu sunt Raza Rubinie.
Eu sunt PROSPERITATE. Eu sunt Abundenţă. Eu sunt bogăţiile LUI DUMNEZEU.
NATURA conţine totul, aşa şi eu conţin totul pentru că, eu sunt un COPIL(Ă) AL NATURII. 
Eu sunt mă susţine.
Eu sunt mă aprovizionează.
Eu sunt îmi oferă tot ce am nevoie pentru a trăi fericit.
Eu sunt PACE. Eu sunt Calm.
Mulţumesc Razei Rubinie. Mulţumesc Arhanghel Uriel

CER ACEASTA ÎN ARMONIE PENTRU TOATĂ LUMEA ŞI PENTRU ORICINE ARE NEVOIE, DE ACORD CU PLANUL DIVIN ŞI SUB HARUL GRAŢIEI ŞI MODALITATEA PERFECTĂ. Mulţumesc Eu Sunt că m-ai auzit.

Raza Violet:

Eu sunt Flacăra Violet.
Eu sunt Transmutaţie.
Eu sunt LIBERTATE ÎN LUMINĂ. Eu sunt liber. Eu sunt LIBERTATE.
Eu sunt ... Transmutand INSTANT şi dizolvând orice aspect de negativitate, tot ceea ce nu este egal cu adevărul lui Dumnezeu.
Eu sunt iertat,. Eu iert şi mă iert.
Mulţumesc Flacără Violet. Mulţumesc Arhanghel Zadkiel

CER ACEASTA ÎN ARMONIE PENTRU TOATĂ LUMEA ŞI PENTRU ORICINE ARE NEVOIE, DE ACORD CU PLANUL DIVIN ŞI SUB HARUL GRAŢIEI ŞI MODALITATEA PERFECTĂ. Mulţumesc Eu Sunt că m-ai auzit.

vineri, 27 noiembrie 2015

CREZUL OPTIMISTULUI
Promit…
Sa fiu atat de puternic(a) incat nimic sa nu imi tulbure linistea sufleteasca.
Sa vorbesc despre sanatate, fericire si prosperitate fiecarei persoane pe care o intalnesc.
Sa imi fac toti prietenii sa simta ca exista ceva valoros in fiecare dintre ei.
Sa vad partea buna a lucrurilor si sa-mi transform optimismul in realitate.
Sa ma gandesc doar la ce e mai bun, sa muncesc pentru ce e mai bun si sa ma astept doar ce e mai bun.
Sa fiu la fel de entuziast(a) pentru succesul altora precum sunt pentru succesul meu.
Sa uit greselile trecutului si sa ma concentrez asupra realizarilor marete din viitor.
Sa fiu vesel(a) tot timpul si sa ofer un zambet fiecarei fiinte pe care o intalnesc.
Sa dedic atat de mult timp dezvoltarii proprii incat sa nu am timp sa-i critic pe altii.
Sa fiu prea mare ca sa ma ingrijorez, prea nobil(a) ca sa ma infurii, prea puternic(a) ca sa ma tem si prea fericit(a) pentru a tolera existenta necazurilor.
Sa gandesc bine despre mine si sa spun asta lumii intregi, nu in cuvinte mari, ci in fapte marete.
Sa traiesc cu credinta ca intreaga lume este de partea mea, atata vreme cat sunt sincer(a) cu ce e mai bun in mine.
Crezul Optimistului – Christian D. Larson