duminică, 26 iulie 2015

Apa de piramida




Piramida energetica - Elemente de constructie

Se utilizeaza, ca material, sarma de cupru, intre 1,5 si 4 mm grosime, de regula neizolata. In cazul in care dispunem numai de sarma izolata, pentru a evita pierderea de timp, putem indeparta izolatia doar in zonele de contact, la cele cinci varfuri ale piramidei. Aceste piramide se pot confectiona manual, prin indoirea la capete a celor noua bucati de sarma. Cel de-al noualea segment, respectiv stalpul central, trebuie sa fie coborat din varful piramidei pana la nivelul sarmelor de la baza piramidei. Cei care dispun de cele necesare, precum si de pricepere si indemanare tehnica, pot confectiona piramide prin sudare, alamire etc., obtinand forme cat mai apropiate de perfectiune. Se utilizeaza un volum de apa care reprezinta a zecea parte din volumul piramidei. Totusi, nu se produc efecte negative in conditiile unor abateri de ± 10%, daca nu avem posibilitatea unor masuratori exacte.
Ca proportii, de pilda, pentru circa 1,350 litri de apa, se construiesc piramide avand laturile bazei de 40 cm si muchiile de 38 cm fiecare; pentru doi litri, 45 cm, respectiv 42,8 cm; pentru 2,650 litri, 50 cm, respectiv 47,6 cm etc. Laturile bazei trebuie sa fie orientate, pe cat posibil, cat mai exact pe punctele cardinale. Pentru evitarea patrunderii prafului si altor impuritati, piramida poate fi acoperita cu o folie de celofan, respectiv o alta piramida (husa), fara efecte negative. Apa se pune sub piramida, in jurul stalpului, in vase din sticla sau din lut ars, cu deschidere larga (de exemplu: borcane). Inaltimea suprafetei apei trebuie sa fie cat mai sus posibil, in zona jumatatii superioare a inaltimii piramidei (in jumatatea inferioara, in unele faze ale lunii, se constata cresterea aciditatii).

 

Utilizarea apei

Apa se tine sub piramida timp de 24 de ore, ca regula generala. Nu se constatata efecte negative evidente daca, in unele imprejurari, se intarzie scoaterea vaselor de sub piramida. Este indicat ca acestea sa reprezinte insa exceptii, fara a se transforma in regula generala, pentru evitarea unei energizari exagerate. Apa obtinuta in conditiile de mai sus poate fi pastrata in sticle cu dop o perioada mare, chiar si la frigider in timpul verii, consumandu-se dupa necesitati. In primele zile se beau cantitati mai mici, pentru obisnuirea organismului. Aceasta apa se poate utiliza concomitent cu alte tratamente, pe care le potenteaza.

Apa de la chiuveta sau apa de izvor se poate energiza si poate fi bauta pentru detoxifierea organismului, cu ajutorul efectului de piramida.

Analizele de laborator au aratat ca apa energizata in acest fel este foarte curata, nu are microorganisme si nici nu miroase neplacut, a clor sau rugina. Poate avea doar un usor gust de metal. Depinde de fiecare, daca il simte sau nu.
Apa de piramida poate fi obtinuta acasa, de catre oricine doreste sa o consume.

Efectele apei de piramida

In functie de organism, efectele apei de piramida pot fi imediate sau pot aparea in timp.
La unele persoane, vorbesc aici din experienta proprie, efectul poate fi exploziv, dupa numai trei zile. De aceea, daca nu sunteti in concediu si vreti sa faceti o cura de detoxifiere
a organismului cu apa de piramida, incepeti de miercuri, cu apa pusa la energizat de marti dimineata.
Apa de piramida poate actiona precum o perie uriasa in interiorul organismului, spaland si ajutand la eliminarea reziduurilor. Acest lucru se poate intampla intr-o zi, in trei ori cinci, depinde cate toxine aveti in organism.
S-ar putea sa va simtiti rau - ameteli, dureri de cap, de articulatii. Incercati sa treceti peste aceste dureri de "curatare" fara medicamente. Nu se intampla nimic. Apa de piramida nu face rau nimanui - va curata, va spala pe interior exact ca pe o sticla murdara, imbacsita la care nu vreti sa renuntati.
La fel actioneaza apa de piramida si la persoanele la care efectul este lent, numai ca si reactia organismului va fi una blanda.
Ca sa va convingeti de efectele piramidei, puneti sub piramida un mar sau cateva fire de patrunjel. Puneti aceleasi lucruri si pe masa din bucatarie si masurati-le rezistenta in timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu